objectiusVolem obrir-nos a la societat catalana actual. Estem creant una gran xarxa d’afins per créixer en potencial humà i social.

Establint una agenda de contactes per construir ponts amb els agents públics i privats més significatius del sector del comerç.

Teixint uns eixos de treball amb tot l’espectre del sector: gremis , patronal , sindicats i ens públics.

Participant en les iniciatives nascudes en el sí del sector i proposant-ne de pròpies. Creant un “feed-back” d’experiències amb cadascú dels membres del CADCI.

Potenciant el ventall d’oportunitats pels nostres “partners”.
Elaborar un pla estratègic pel que seran les Escoles Mercantils del CADCI, ja que la formació sempre ha estat el nostre eix vertebrador.

Oferint una amplia oferta de serveis formatius pels integrants del CADCI.

Projectant la nostra instrucció tant cap a l’àmbit més local, com cap a una visió més internacional. A través de la implementació tant de les noves tecnologies com de les habilitats clàssiques comercials: gestió, negociació, domini de llengües, etc.

Reforçant la capacitat del individu, a partir de la innovació formativa, per transmetre un “empowerment” que faci esdevenir els individus figures clau a les empreses.

Créixer internament. Ampliar, gràcies al nostre factor humà, la projecció personal i professional en el món del comerç català i global.

Sent un “cluster” comercial que coordini, mitjançant les noves tecnologies i la innovació formativa, els interessos comercials, tan locals com globals, dels nostres socis.

Crear un “outsourcing” social del que tots els socis no només disposin, sinó que també gaudeixin d’eines per desenvolupar noves fites personals.

Gestionant i proveint les necessitats dels nostres socis mitjançant la nostra secció de Serveis.